Hétfő - Vasárnap: 09:00-20:00 +36 30 430 9199

Gyógytorna

Gyógytorna


A gyógytorna egyéni állapotfelmérést követően alkalmazott, speciális mozgásgyakorlatokból álló terápia. Hatékonyan kezelünk mozgásszervi panaszokat (pl.: gerinc, alsó és felső végtagi panaszok esetén), agyi történés utáni állapotot, valamint mozgásfejlődésbeli elmaradással érkező betegeknek is hathatós segítséget tud nyújtani.

A gyógytorna ajánlott

  • Műtétre való felkészítés esetén
  • Műtétek, balesetek után
  • Sportsérülések következtében
  • Kórházi kezelések befejezése után
  • Mindenféle mozgásszervi panasz esetén

 

Igénybe vehető gyógytornáink:

Gyógytorna: Intézményünkben egyéni és csoportos gyógytorna kezelések zajlanak. A páciens panaszainak megfelelően alakítjuk ki a tornaprogramot. Az erősítés mellett nagy hangsúlyt fordítunk a nyújtó gyakorlatokra és az egyéni hiányosságok fejlesztésére is.

McKenzie torna: A McKenzie terápia egy olyan diagnosztikai és kezelési módszer, amely a gerinc degeneratív megbetegedéseivel foglalkozik. A leggyakrabban előforduló ilyen betegségek a porckorongsérv, isiász és lumbágó.

Schrott terápia: A gerincferdülés kezelésére alkalmazott gyógytorna technika, amely a gerinc háromdimenziós torzulásának korrigálásával foglalkozik.

Nyirokmasszázs: A nyirokmasszázs egy speciális masszázstechnika, amelynek segítségével javíthatjuk a nyirokkeringést, megszüntethetjük a nyiroködémát és megakadályozhatjuk a nyirokpangás kialakulását.

Kismamatorna: A tornán a várandóság 12. betöltött hete után, a szülész orvos beleegyezésével vehetnek részt a kismamák. A gyakorlatok célja, hogy a hölgyek minél könnyebben éljék meg a terhességet és felkészüljenek a szülésre. A foglalkozások során átmozgatjuk, illetve lazítjuk a szükséges izomcsoportokat, erősítjük a gátizomzatot, továbbá elsajátítjuk a különböző légzési és relaxációs technikákat.

Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy a gyógytornára szakorvosi beutaló szükséges.

Beutalóval a kezelés térítésmentes.

Csak a területileg hozzánk tartozó betegeket láthatjuk el beutalóval. (Tiszavasvári, tiszalöki, tiszadadai, tiszaeszlári, szorgalmatosi lakosokat.)

Időpont egyeztetés szükséges az kezeléshez!

Magán úton is igénybe vehető gyógytorna a foglalkozás.

Időpontot egyeztethet munkanapokon 8-16 óráig személyesen a gyógyászaton vagy a +3630/553-74-73-as telefonszámunkon.

ELÉRHETŐSÉG
4440, Tiszavasvári, Nyárfa u. 4
+36 30 430 9199
NYITVATARTÁS
Hétfő - Vasárnap: 09:00 - 20:00
Sikeres művelet!
Sikertelen művelet!
Sikertelen művelet!